Pepper Panic Boosters

In pepper panic kun je diverse Boosters verdienen. Deze boosters kunnen je helpen om moeilijke levels goed dor te komen. Het is verstandig om je boosters niet overal te gebruiken, althans niet bij de makkelijke levels. Bewaar ze voor de moeilijkere levels om deze iets makkelijker te kunnen halen. Zolang er nog geen goede Pepper Panic Saga Cheats te vinden zijn is het verstandig om de boosters zo goed mogelijk te gebruiken. Zodra wij een goede cheat gevonden hebben of wellicht een pepper panic saga hack dan zullen we dit zo snel mogelijk met jullie delen maar tot die tijd moet het op de eerlijke manier.

Welke Boosters zijn er

boosters

De Vlamgroeier – Deze laat pepers 3 stadia groeien. Je kunt deze booster het beste gebruiken op een peper waarmee je wilt gaan combineren. Met combinaties maak je de meeste kans dat de pepers ontploffen en dat je zo een kettingreactie in werking zet waarmee je grote delen van het veld weg kunt spelen.
Het pepernet – Deze beschermt je grotere pepers tegen Mr. Claws. Met het pepernet als booster kun je ervoor zorgen dat je je grotere pepers bescherming biedt tegen Mr. Claws, de kat die aan de zijkant van je beeldscherm probeert je grote pepers te pikken. Met de grotere pepers kun je juist de beste combinaties maken.
Hamer Boosters – Deze hamerbooster geeft je de mogelijkheid om 1 peper weg te klappen van het veld. Dit kan natuurlijk heel handig zijn als je nog maar 1 peper weg hoeft te spelen of als er een peper in de weg zit om een mooie combinatie te maken van verschillende pepers.