Pepper Panic Levels

levels halen

Pepper panic saga levels zijn er tot nu toe 100 maar er zullen er spoedig meer volgen. De eerste 20 levels zijn vrij makkelijk te halen maar vanaf level 20 wordt het al een stuk moeilijker. Zoals bij meedere games van King is het leuke aan dit spel dat de levels varieren van opdracht. Zo zijn er bepaalde pepper panic levels waar je alleen maar punten hoeft te halen maar ook weer levels waarin je alles moet weg spelen binnen een bepaalde tijd.

Variatie

Deze variatie blijft een goed spelelement en is denk ik een van de successen van de Saga games. Ook bij Candy Crush was de variatie in aantallen levels en verschillende opdrachten een zeer leuk spel element. Als je verder komt in pepper Panic Saga dan is het fijn als je wat tips kunt lezen hoe je bepaalde levels kunt halen. Op de pagina Pepper Panic Tips en op de pagina Pepper Panic Cheats kun je al veel informatie lezen over de manier van spelen en hoe je deze moeilijkere levels het beste kunt halen.

Ook kunnen de pepper panic boosters een belangrijke rol gaan spelen. Deze boosters kun je alle levels gebruiken alleen heb je er niet zoveel. Vraag je vrienden op Facebook die dit spel ook spelen om zoveel mogelijk boosters. Dit zal het spelen lekker makkelijk maken voor je.