Pepper Panic Saga Game

saga

Pepper Panic Saga is een nieuwe game van King, de bedenker en makers van dit leuke spel. Het moet een beetje de opvolger voorstellen van het razend populaire spel Candy Crush Saga waarmee King alle records heeft gebroken. Pepper Panic Game draait om het zelfde principe en lijkt dan ook erg op zijn voorganger. De bedoeling in deze game is dat je combinaties maakt van pepers in diverse kleuren. Bij elke combinatie zijn er pepers die groeien en grotere pepers kunnen voor een flinke explosie zorgen zodat je een groot deel van het veld in 1 keer wegspeelt.

Verrassende elementen

De pepper panic game heeft als afwisseling een aantal verrassende elementen in het spel. Zo is er na een aantal levels een kat die aan de zijkant van je scherm zit. Deze kat heet Mr. Claws en probeert je grote pepers te pikken. Uiteraard kun je hier bescherming voor kopen of verdienen in de vorm van pepper panic saga boosters zoals het pepernet.

Pepper Panic Saga game is een leuke vlotte nieuwe game van King wat best wel weer is een groot succes zou kunnen worden. Er volgen makkelijk en snel uitbreidingen voor het aantal levels en grote groepen mensen spelen de game al. Ik zeg het wordt weer een groot succes.