Pepper Panic Tips

Pepper Panic Tips heb je hard nodig om de moeilijke levels te kunnen halen. Het spel begint vrij makkelijk maar wordt langzamerhand wat moeilijker als je verder komt. De eerste 15-20 levels zijn nog heel goed te doen, daarna ga je af en toe problemen krijgen. Het is zeer belangrijk dat wanneer je een moeilijk level tegenkomt rustig blijft spelen.

Top 5 Pepper Panic Tips:

het spel

1. Speel zo laag mogelijk in het veld, hoe lager je speelt hoe meer Peppers er naar beneden vallen en hoe meer kansen er zijn dat ze vanzelf 3 op een rij of zelfs 4 op een rij vormen waardoor er een kettingreactie in gang gezet wordt.
2. Als je een level niet om tijd speelt dan kun je rustig aan spelen, je kan de tijd nemen om zo goed mogelijke combinaties te maken.
3. Probeer altijd een dikkere Pepper te combineren met andere peppers, dit geeft grotere explosies en dus veel meer kans dat je een kettingreactie van pepper ontploffingen op gang brengt.
4. Kijk goed naar combinaties van 4 of zelfs 5 Peppers op een rij, dit geeft meer effect als drie op een rij en je haalt meer punten dan met 3 op een rij.
5. De laatste tip maar zeker niet onbelangrijk, kijk goed naar de Hints die je krijgt. Deze hints helpen je beschermen tegen Mister Claw die met zijn pootjes jou dikke Peppers probeert te stelen.

Tot dus ver waren dit de eerste tips van mijn kant voor het leuke spel Pepper Panic. Ik ben slechts tot level 11 gekomen met uitproberen en ik moet de volgende levels nog ontdekken. Heb jij nog goede tips voor sommige levels, laat hieronder even een berichtje achter voor de medespelers.